Панорамні вікна – візитна картка сучасної архітектури. Такий вид скління у заміському будинку або квартирі привнесе в інтер'єр велику кількість світла і затишку.
Замовлення панорамних вікон у Києві та Україні необхідно довірити професіоналам. Вікна Траст – це надійне і стильне засклення за доступною ціною.

Панорамні
вікна

Надихаючі приклади для Вашої оселі

ПРОЄКТИ

ПРО КОМПАНІЮ

Ви тут, а це означає, що будь-які питання по ремонту Ваших балконів і лоджій будуть вирішені найоптимальнішим способом. Нашими силами здійснюється будівництво, реставрація, засклення балконів, капітальний внутрішній ремонт, а також зовнішні роботи: утеплення, збільшення площі, зварювальні роботи на балконах.

Ми беремо на себе відповідальність задовольнити природне прагнення кожного - відчувати себе максимально комфортно в тому приміщенні, в якому він проводить значну частину свого часу. При цьому ми забезпечуємо найвищу якість виконання будь-яких робіт, будь це виготовлення та встановлення вікон або послуга «балкон під ключ» в будинках всіх типів будівель.

Станьте щасливим володарем ексклюзивного простору у власній квартирі; зробіть кілька кроків назустріч своєму комфорту вже сьогодні.

Нашi
роботи

Працюючи на сучасному ринку вікон з 2004 року, компанія "ВікнаТраст" виборола визнання клієнтів. Будь то скління балконів та лоджій, встановлення пластикових вікон, ремонт вікон або їх утеплення, наші фахівці виконають все якісно та вчасно. На додачу до скління, ми пропонуємо москітні сітки, сітки антикішка та захисні ролети. Для повної комплектації вікон також доступні якісні підвіконня та віконні відливи.

У штаті компанії є і фахівці у сфері будівництва та ремонту, які професійно виконують ремонтні та оздоблювальні роботи (включаючи штукатурку, обклеювання шпалер, укладання підлогового покриття) та будівельні роботи (у тому числі будівництво будинків під ключ, будівництво пасивних будинків, будівництво фундаменту та покрівельні роботи).

Замовити ремонт під ключ у Києві чи області можна також звернувшись до компанії "ВікнаТраст". Ми можемо якісно виконати капітальний ремонт, косметичний ремонт квартири чи офісу, комплексний ремонт чи елітний ремонт у стислі терміни без втрати якості.

Допомогти з декоруванням Вашої оселі чи квартири можуть наші дизайнери. Саме вони допоможуть розробити дизайн-проєкт інтер'єру відповідно до індивідуальних побажань. А якщо Вас цікавить початковий етап – проєктування будинку чи котеджу, на допомогу прийдуть наші архітектори.