Теплий підставковий профіль VSThermo – універсальне рішення при монтажі віконних конструкцій

Теплий підставковий профіль VSThermo – універсальне рішення при монтажі віконних конструкцій

На сьогодні у віконних конструкціях вдалося досягти досить високих показників енергоефективності й зараз стоїть питання правильної організації примикань та монтажних швів. При розрахунку опору теплопередачі, інстальованого в отвір вікна, необхідно враховувати теплофізичні характеристики матеріалу стіни та монтажного шва. Проблемною зоною встановленого вікна, що надає значний вплив на загальне значення Rw.in, є нижня частина віконної рами, що обумовлено застосуванням профілів, необхідних для монтажу зовнішніх водовідливів і підвіконь. Компанією «Сонячні Вікна» ТМ розроблено та запущено у виробництво теплий підставковий профіль VSThermo, призначений для усунення проблем промерзання в нижній частині металопластикових та алюмінієвих віконних конструкцій, а також організації терморозривів у стяжках під порогами балконних та терасних дверей, вітражів та французьких балконів.

 

Теплий підставковий профіль VSThermo із матеріалу Neopor® концерн BASF (Німеччина). Це український продукт європейської якості. Презентація і початок продажів VSThermo – весна 2017 року.

Технічні характеристики VSThermo:

  • матеріал - Neopor ® by BASF
  • щільність - не нижче 150 кг/м3
  • теплопровідність - не вище 0,044 Вт/м*К
  • міцність на стиск при 10% лінійної деформації - не нижче 2,05 МПа
  • клас горючості - Е
  • довжина - 1 м/пог

Усі характеристики підтверджені результатами випробувань та оформлені відповідним протоколом. Ми пропонуємо три типорозміри теплого підставочного профілю VSThermo, кожен з яких адаптований під різні профільні системи.

VST-056 - для профільних систем монтажною шириною 70мм

VST-063 – для профільних систем монтажною шириною від 76 мм до 82 мм

VST-069 – для профільних систем монтажною шириною понад 82 мм

Ми даємо можливість конструкторам та інсталяторам самим підбирати найбільш відповідний артикул під конкретні профільні системи.

Універсальність теплого підставочного профілю VSThermo та наявність трьох його типорозмірів дозволяє застосовувати його при монтажі більшості віконних та дверних систем з металопластику та алюмінію, представлених на ринку України та Європи. При монтажі VSThermo до алюмінієвих та ПВХ профілів проводиться хімічна фіксація підставочного профілю на гібридполімер або MS-полімер, який виконує функцію фіксації та функцію герметизації. Механічна фіксація важлива у момент монтажу до повної полімеризації гібридполімеру. З попередньо встановленим теплим профілем VSThermo монтаж вікна рекомендується виконувати із застосуванням широких пластикових клинів. Шляхом високої густини VSThermo кріплення зовнішніх водовідливів проводиться до підставочного профілю.

Іноді застосування теплого підставочного профілю VSThermo дозволяє монтаж вікон без використання піни в нижній частині вікна. При такому типі монтажу важлива попередня підготовка віконного отвору. Фіксація підставочного профілю до отвору проводиться на гібридполімер. Використання гідро-пароізоляційних стрічок в області підставочного профілю при цьому не потрібне. Такий варіант монтажу вікон може бути цікавим при будівництві каркасних будинків, де прорізи завжди практично ідеальні.

Використання VSThermo особливо актуальне в алюмінієвих вікнах та дверях, де системні рішення можуть бути не дуже технологічними або значно дорожчими. Один з варіантів вирішення вузла нижнього примикання при монтажі віконних конструкцій, виготовлених із профільної системи REYNAERS MASTERLINE 8 Functional, з використанням як тепла основа підставочного профілю VSThermo. Конструкція VSThermo дозволяє нарощувати його, тим самим збільшуючи висоту до 67мм або 100мм, що особливо актуально при організації терморозривів у стяжках під порогами балконних та терасних дверей, вітражів, французьких балконів у металопластикових та алюмінієвих конструкціях.VSThermo можна використовувати як розширювальні профілі для зменшення товщини монтажного шва при глибоких чвертях віконних прорізів. Яскравий приклад, що демонструє результат заміни звичайного підставочного профілю на теплий профіль VSThermo - тепловізійне знімання, зроблена одним з наших клієнтів. Два абсолютно однакові вікна. Тепловизійне знімання проводилася за зовнішньої температури -20C.

VSThermo - це новий інноваційний продукт. Ми старанно працюємо над покращенням його якості. Ми дуже вдячні всім нашим клієнтам, які вже використовують VSThermo.
Будемо раді новим клієнтам і завжди готові надати технічну підтримку!
Теплий підставковий профіль VSThermo можна придбати у нашій компанії. Ми надішлемо придбаний продукт будь-яким зручним для клієнта способом, а також у компаній-партнерів на складах у Харкові, Дніпрі, Львові, Одесі та Полтаві.

Враховуючи тенденції віконного ринку та значне збільшення кількості розсувних систем, що використовуються при склінні заміських будинків, фахівці нашої компанії працюють над розв'язанням проблеми організації теплої основи важких підйомно-розсувних алюмінієвих та металопластикових конструкцій. З другої половини 2018 року ми пропонуємо нашим клієнтам ще один продукт під маркою VSThermo – це гібридполімер для фіксації теплого підставочного профілю.

9 лютого 2022